Opleiding Crisismanager

Een praktisch houvast in de chaos die crisis heet”, aldus een alumnus die de Crisismanager-opleiding omschrijft. En er is weer een kans om in te schrijven voor 2016 en 2017!

http://www.trimension.nl/assets/img/general/Leendert_en_Bram%2C_CMR_trainers.JPG

http://www.trimension.nl/assets/img/general/Leendert_en_Bram,_CMR_trainers.JPG

Ben jij (óf je organisatie) toe aan een professionaliseringsslag binnen de crisisorganisatie? In onze zesdaagse Crisismanager opleiding werk je hard aan jezelf, jouw functie in de crisisorganisatie of het crisisteam en krijg je die verdieping die je nodig hebt om je rol uit te voeren. Naast procesvaardigheden gaat het óók om het versterken van persoonlijke effectiviteit in teamverband. Dat is niet alleen nuttig tijdens crises, maar ook tijdens je dagelijkse werk! Inmiddels zijn al meer dan 170 crisismanagers opgeleid uit alle hoeken en gaten van crisisbeheersend Nederland. 

Twee ervaren trainers, Leendert Vinck en Bram Monnier helpen je in 2×3 dagen om inzicht, kennis over en vaardigheden in de procesmatige, inhoudelijke én groepsdynamische processen te ontwikkelen. Het gaat dan in het bijzonder om:

Persoonlijke effectiviteit
Functioneren in je crisisteam
Crisisbesluitvormingsmethodiek P-BOB
Informatiemanagement 
Crisiscommunicatie
Adviseren in een politiek-bestuurlijke context
Stress en veerkracht.

Het is een intensieve praktische opleiding die niet alleen nodig is voor de warme fase, maar ook direct toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk. Je werkt bijvoorbeeld aan je probleemoplossend vermogen, zelfvertrouwen als leider/teamlid en zelfreflecterend vermogen. Daarnaast leer je door ervaringen uit te wisselen met collegacursisten over hun crisisorganisatie. 

Klik voor meer informatie, of voor het inschrijfformulier van 2016. De data en inschrijfmogelijkheden voor 2017 vind je hier. 

http://www.trimension.nl/